Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

dinsdag 7 juni 2016

Sponsor workshopdag Miekepiek

Op zondag 18 september organiseert Hobbywinkel Miekepiek een leuke workshopdag. Mocht je in het hoge noorden wonen, dan is dit een aanrader. Ik zal speciaal voor deze dag een gratis patroonblad uitbrengen, dat je bij Miekepiek kunt krijgen. 
Op de website vind je meer over deze leuke hobbydag.

donderdag 2 juni 2016

Rondleiding door mijn atelier

Gistermiddag heb ik de laatste dozen uitgeruimd en nu is mijn atelierkamer klaar. Eens kijken hoe lang het zo netjes blijft ;)
Ik ben er maar wat blij mee! Ik zal jullie een korte rondleiding geven. Er staan 2 bureaus in de kamer, 2 hoge en 2 lage ladekasten en natuurlijk mogen het uilenhuis en de viltstapels niet ontbreken.
In de hoge ladekasten is ruimte voor al mijn linten, zakjes, kraaltjes, pailletten en de bijzondere stoffen die ik niet zo vaak gebruik. Fijn om alles overzichtelijk per lade klaar te hebben liggen.
In de lage ladekasten onder mijn bureau bewaar ik de pakketten van andere ateliers en de verzendspullen, zoals mijn stempels, labels en visitekaartjes.
Van de vaste inbouwkast heb ik de planken wit geschilderd. Deze zit vol met dozen wol, stofjes, gripzakjes en gemaakte viltpopjes. Fijn om die uit het zicht op te kunnen bergen.
Het vilt wil ik nog verder op kleur sorteren, maar ligt nu even in stapels op de grond. Het is wel erg handig om in één oogopslag te kunnen zien welke kleuren op voorraad zijn.
En natuurlijk mogen mijn zelfgemaakte popjes niet ontbreken om de kamer op te vrolijken. Ik heb een paar leuke hoekjes gecreëerd met de nieuwere creaties. Dat geeft nu al de nodige inspiratie en ik kan niet wachten om binnenkort weer te gaan ontwerpen voor volgend najaar.
Ik kwam er tijdens het fotograferen wel achter dat donkerblauw een lastige achtergrondkleur is om foto's van te maken. Alles wordt al snel erg donker! Gelukkig is de kleur in het echt prachtig. 

Van het uilenhuis, dat ik nog ga schilderen, zal ik binnenkort wat meer laten zien. 
Alvast een heel fijn weekend gewenst!