Over mij

Mijn foto
Op mijn blog kun je alles lezen over de viltcreaties die ik maak. Ik vind het heerlijk om nieuwe ontwerpjes te maken. Ik zou het leuk vinden wanneer je een berichtje achterlaat! Hartelijke groet, Ilona Atelier het Uilenhuis info@hetuilenhuis.nl

maandag 2 juli 2012

Amigurumi

De grote vakantie is inmiddels begonnen en ik heb vandaag lekker zomers in de tuin gezeten. Er is behoorlijk wat te zien. De astilbe staat prachtig in bloei.
Mijn eerste framboos: lekker!
Aan dit stuk van de tuin hebben we nog niks gedaan. Deze mooie oranje bloemen groeien dus vanzelf. Stiekem vind ik zo’n stukje ‘ruig’ zeker zo mooi als aangeplante borders.

Ook de honden vinden het fijn dat ze naar hartenlust mogen rennen en niet uit hoeven te kijken voor de bloemetjes. En af en toe gaat er ook een hap gras naar binnen….
Hoewel je uren naar de tuin en de dieren zou kunnen kijken, vind ik het wel fijn om ondertussen wat te doen te hebben. Met vilt vind ik het altijd zo’n gedoe, alles waait makkelijk weg en je hebt een hele berg spullen nodig voordat je kunt beginnen. Een tijdje terug had ik voor het eerst gehaakt en vandaag heb ik daar nog eens goed mee geoefend. Mijn eerste amigurumi is klaar: een visje.
En ik heb de smaak goed te pakken en ben nu hiermee bezig. Wordt vervolgd!